Stichting-Impulse

Vrijwilligers

Stichting Impuls wilt mensen met en mensen zonder een beperking met elkaar in contact brengen. Dit gebeurt in de eerste plaats doordat de ruiters met een beperking tijdens het paardrijden ondersteund worden door valide begeleiders. De inzet van deze vrijwillige begeleiders tijdens de lessen is van groot belang. Naast zorg voor de veiligheid en hulp bij het paardrijden, geven zij de ruiter persoonlijke aandacht. Daarmee heeft Stichting Impuls een sociaal-maatschappelijke functie.

Alle mensen die ‘werken’ bij Stichting Impuls doen dit op vrijwillige basis, ook de bestuursleden en de instructrice. Op dit moment bestaat ons team uit zo’n 20 vrijwilligers.

Wilt u ook vrijwilliger worden of heeft u vragen? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.