Stichting-Impulse

Kerstmarkt
14-11-2021 (gewijzigd 26-11-2021)

Update 26-11-2021: Hoewel de persconferentie ons vanavond goed nieuws bracht voor onze open dag, was het natuurlijk slecht nieuws over de situatie. En omdat we ons zo bewust zijn van de crisissituatie, hebben we alsnog besloten om de open dag morgen NIET door te laten gaan. We hadden het zo graag anders gezien, maar we gaan geen risico's nemen.

Iedereen bedankt voor de inzet en we hopen uiteraard in de toekomst alsnog een open dag te kunnen houden.

Update 22-11-2021: Vanwege de huidige corona-maatregelen, zijn wij verplicht om alle bezoekers van de opendag vanaf 13 jaar te controleren op een corona toegangsbewijs (+ ID-bewijs vanaf 14 jaar), om een gezondheidscheck uit te voeren en om namen en emailadressen van alle bezoekers te registreren.

Opendag in kerstsfeer op zaterdag 27 november.

Stichting Paardrijden voor Gehandicapten ‘Impuls’ maakt het mogelijk dat kinderen, jongeren en volwassenen met welke beperking dan ook, kunnen genieten van paardensport.

Wil je kennis komen maken met onze stichting? Ben je benieuwd of paardrijden ook voor jou(w kind) mogelijk is? Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden? Kom dan zeker langs op onze opendeurdag op zaterdag 27 november van 13 tot 17 uur op onze locatie aan de Nispenseweg 90 in Nispen.

Kom jij kijken? Er is voor elk wat wils:

- Onder het genot van een warme chocolademelk/ glühwein kun je informatie opdoen over onze stichting.

- “Rocky het Rendier” staat te trappelen om jou te ontmoeten.

- Voor de kinderen is er een leuk spel.

- Bloodhounds New Life maakt prachtige producten voor mens en hond.

- Kom lekker snuffelen tussen de kerstspullen.

- Onze ruiters hebben iets lekkers gebakken.

Tot ziens op 27 november!

Rabo ClubSupport
Jolanda Koolen
05-10-2021

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

Heb jij een rekening bij de Rabobank en kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport. De actie loopt t/m 25 oktober, alvast bedankt!

Goed voornemen? Word vrijwilliger!
22-12-2019

Goede voornemens voor 2020? Word vrijwilliger!

Open dag
02-06-2019

Opendeurdag zondag 16 juni.

Beste ruiters, ouders, vrijwilligers en belangstellenden,

Stichting Impuls wilt zichzelf graag presenteren aan de buitenwereld. We zijn allemaal supertrots op wie we zijn en wat we doen, en dat willen we graag aan anderen laten zien. Zondag 16 juni zullen we dan ook een open dag organiseren. Uiteraard zijn jullie van harte uitgenodigd! En jullie mogen al jullie familie, partners, vrienden, huisgenoten, collega’s, buren, kennisen en zelfs onbekenden meenemen!!! Er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud en we verkopen leuke (zelfgemaakte) spulletjes, van koekjes tot plantjes en tweedehands ruiterartikelen.

We hopen jullie allemaal te zien op 16 juni tussen 13 uur en 17 uur op de open dag van Stichting Impuls!!!

Schijfjes middel vogeltaartje
Bert Klijs
21-12-2018

Rommelmarkt in buurthuis Dijksteeke te Roosendaal op zondag 23 december.

Wij van Stichting Impuls staan er ook met twee tafels en wij staan u graag te woord: nieuwe ruiters zijn zeer welkom, nieuwe donateurs ook trouwens!
Bovendien kunt u een uniek Kerstkadootje kopen bij onze kraam: onze mascotte Impie, andere gehaakte paardjes, houten schijfjes met kerstwensen, onderzetters, kaarten, bekers, enzovoorts.

Blije vogels = blije ruiters
VOGELTAARTEN: in alle soorten en maten bieden wij ze aan.
U maakt er de vogels blij mee én u brengt de paardensport voor gehandicapten een stap voorwaarts. Doen!

O ja, breng voldoende contant geld mee a.u.b., want bij ons kunt u niet pinnen.

De rommelmarkt op zondag 23 december duurt van 09.30 tot 13.00 uur. Komt dat zien!

U vindt buurthuis ‘t Dijksteeke in de wijk Kortendijk in Roosendaal, grenzend aan winkelcentrum Dijkcentrum; in het rijtje buurthuis – apotheek – huisarts – fysiotherapeut. Hier is de LINK via Googlemaps.

Akte Akte Akte Akte
27-08-2018

Ondertekening akte van oprichting

Rian, Jolanda en Eefje ondertekenen de akte van oprichting. Daarmee is Stichting Paardrijden voor Gehandicapten 'Impuls' officieel een feit.